ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Φανοποιίο Βλασόπουλος Χρήστος

Το Φανοποιείο Βλασόπουλος στον Γέρακα Αττικής προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας ατυχήματος και επισκευής τρακαρισμένων.

audi πριν και μετά το τρακάρισμα

Αναλυτικότερα αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία διεκπεραίωσης αυτοκινήτων τα οποία έχουν εμπλακεί σε ατύχημα

 

Αν δεν ευθύνεστε για το ατύχημα

Για όσους έχουν εμπλακεί σε ατύχημα με το αυτοκίνητό τους και έχουν στην κατοχή τους την φιλική δήλωση του ατυχήματος ή το αντίστοιχο έγγραφο της τροχαίας όπου αναφέρεται η υπαιτιότητα του ατυχήματος, τότε αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία αποζημίωσης απαλλάσσοντάς σας από όλες τις χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες  (επικοινωνία & συνεννόηση με ασφαλιστικές εταιρίες, πραγματογνώμονες, φωτογραφίσεις, αγορά ανταλλακτικών, επιδιόρθωση αυτοκινήτου, κόστος εργασιών, είσπραξη χρημάτων).

Πιο συγκεκριμένα με την υπογραφή της αντίστοιχης εξουσιοδότησης αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία αποζημίωσης και σας παραδίδουμε το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση.

Επιπλέον διαθέτουμε και αυτοκίνητο αντικατάστασης όπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέχρι να επιδιορθωθεί το δικό σας.

Αν ευθύνεστε για το ατύχημα

Αν ευθύνεστε για το ατύχημα το Φανοποιείο Βλασόπουλος είναι πάντα δίπλα σας με προσιτές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση.

Φροντίζουμε να επισκευάσουμε το αυτοκίνητό σας οικονομικά και να επιδιορθώσουμε όλα τα μέρη που απαιτούνται. Σας παρέχουμε με κάθε λεπτομέρεια όλες τις πληροφορίες για τις εργασίες και τα ανταλλακτικά που χρειάζονται ώστε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας.

Επιπλέον σας παρέχουμε δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης όπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέχρι να επιδιορθωθεί το δικό σας.

 

Δείτε δείγματα από επισκευές τρακαρισμένων αυτοκινήτων που έχουν πραγματοποιηθεί

Κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις dir.gr Digital Agency

 


Powered by localbusiness.gr